Prebava

Fotografija osebe Čudežne Testenine - 0 Kalorij.❌Čas prehoda klasičnih testenin skozi prebavni trakt znaša približno 60-90 ur

✅ Čas prehoda Čudežnih špagetov/rezancev/riža skozi prebavni trakt pa 30 ur ali manj 

☝️Hitrejši je čas prehoda skozi prebavila, bolj varujemo svoje črevesje. S Čudežnimi špageti, rezanci in rižem ohranjamo črevesje zdravo, viskozno in prečiščeno vseh škodljivih snovi, saj nase vežejo toksine in jih odplaknejo iz našega telesa.

☝️Večina bolezenskih stanj izhaja ravno iz črevesja. Zato se izogibajte neprimerni prehrani, ki temelji na hrani, oropani hranilnih snovi ter polni kemikalij in konzervansov. Takšno prehranjevanje pokvari razmerje in lahko vodi v slabo prebavo, slabše vsrkavanje hranil, porušeno črevesno floro, težave z odvajanjem, prizadanejo pa tudi druge sisteme v telesu, tudi imunskega.

☝️Na vzhodu pravijo Čudežnim špagetom "ČREVESNA METLA" saj zaradi VISOKE VSEBNOSTI VLAKNIN GLUKOMANAN počistijo vse toksine iz telesa, v telo pa absorbirajo bistveno več bogatih hranljivih snovi iz hrane, ki jo uživate z njimi kot običajno.

☝️Glukomanan je vodotopna vlaknina, ki v črevesju do 50x poveča svojo prostornino. Zato ni slučaj, da se je ravno Glukomanan znašel na EU tabeli zdravstvenih trditev, saj dokazano vpliva na izgubljanje telesne teže in uravnavanje holesterola v krvi.

☝️Čeprav se zadnje čase veliko pozornosti namenja pomembnosti zdravega imunskega sistema, le redki vedo, da približno 75 odstotkov celic tega sistema nastaja v prebavilih. Zato je neravnovesje v prebavnem sistemu odgovorno za nastop večine bolezenskih stanj.

☝️Znanstveniki danes govorijo o črevesju kot o naših drugih možganih. Možgani, črevesje in mikrobiota delujejo v nenehni komunikaciji. Od tega 80 % informacij potuje v smeri iz črevesja v možgane in 20 % informacij iz možganov v črevesje. Vse bolj torej postaja jasno, da vse, kar pojemo, vpliva na naše črevesje in mikrobioto ter s tem posledično na naše zdravje, odpornost, prehranjevalne navade in vsesplošno dobro počutje.

☝️Zato NEGUJTE SVOJE ČREVESJE. Telo vam bo hvaležno. 

slovenščina sl
.product-shop .groups-btn #product-add-to-cart, .product-shop .groups-btn .product-add-to-cart { display: none; }