Čudežne novice

Čudežne testenine priporoča: Gašper Grom, diplomirani dietetik, certificirani WFF in S.M.A.R.T. fitnes trener z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane in fitnes vadbe, ter nekdanji selektor slovenske fitnes reprezentance

Maxximalno smo navdušeni, da so Čudežne testenine postale del asortimana skrbno izbrane ponudbe trgovin Maxximum, po vsej Sloveniji, katerih lastnik je eden največjih fitnes in bodybuilding gurujev v Sloveniji.

Gašper Grom je z bogatim znanjem in izkušnjami skozi dve desetletji pomagal mnogim pri izgubi odvečnih kilogramov, oblikovanju telesa, izklesal pa je tudi številne fitness in bodybuilding tekmovalce, ki še danes žanjejo uspehe. Tudi sam je bil tekmovalec in selektor slovenske fitness reprezentance.

Je glavni nosilec prepoznavne krovne znamke MAXXIMUM, pod katero se združujejo slovenski portal www.maxximum.si, spletna trgovina www.maxximum-shop.si, MAXXIMUM trgovine po celi Sloveniji, poleg tega pa je glavni urednik revij o zdravem in aktivnem življenju Postani Fit in Maxx Fitness & Bodybuilding. Je tudi solastnik vadbenega centra MaxxFITNES.

Gašper nikoli ni sprejemal polovičarstva, zato pravi, da je njegov cilj dosežen šele takrat, ko nekdo sprejme zdrav življenjski slog kot del vsakdana.

Preberi več... →

Čudežne testenine v Sobi 102!

Od zdaj naprej si lahko privoščite super fit malico, kosilo ali večerjo na ekskluzivni lokaciji v centru Ljubljane. Soba 102 je bar in restavracija, kjer se vedno dobro je in kjer je vedno nekaj novega. Postregli vam bodo Čudežne testenine (BREZ kalorij, BREZ ogljikovih hidratov, BREZ maščob..) s PREGREŠNO DOBRO OMAKO :) 

Preberi več... →

Pripleši si nagrado na Paradaplesa.si in osvoji paket Čudežnih testenin

Glasuj za najbolj čudežnega ustvarjalca/ustvarjalke na plesnem portalu PARADA PLESA:

Po dva izdelka Čudežnih testenin bo prejelo pet srečnežev, ki bodo glasovali za naslednje plesne ustvarjalce in ustvarjalke: Syliva Valentine & Raqs Roshni, Žiga Mlakar & Katjuša Premk, Aleš Ivanuša, Generic Crew, pionirska formacija Bolero, Petar Đorčevski & Kristina Aleksova, Petra Škofic Damjan & plesalci Britanske šole in Alena Medič & Tomaž Golub.

Zmagovalec oziroma zmagovalka glasovanja pa prejme šest izdelkov Čudežnih testenin in še atraktivno majico.

Glasujete lahko na spodnjem linku do ponedeljka, 23. 11. 2015, do 18.00 ure.

http://www.paradaplesa.si/?Id=glasovanje&notr=1#.VjiL0elFA6a

Preberi več... →

Fitness kraljica Eva Pogačnik navdušena uporabnica Čudežnih testenin

V veliko čast nam je, da je nad Čudežnimi testeninami navdušena tudi Eva Pogačnik ki velja za alfa in omego v fitnesu in bodibildingu. Vsak, ki pluje v teh vodah, dobro pozna njeno ime. Eva je naša najboljša fitneserka, večkratna prvakinja na tekmovanjih v okviru različnih mednarodnih zvez, ena izmed najbolj iskanih osebnih trenerk in zagovornica zdravega načina življenja. 

 

Preberi več... →

ZDRAVO IZGUBLJANJE ODVEČNIH KILOGRAMOV

Z zamenjavo le enega obroka dnevno s Čudežnimi testeninami boste dvignili potreben vnost vlaknin in dramatično znižali skupni vnos kalorij.

Tudi do 2000 kalorij manj na teden!

Preberi več... →

VISOKA VSEBNOST VLAKNIN

ČUDEŽNE TESTENINE Imajo visoko vsebnost vlaknin, ki so sestavni del vsakega programa za izgubljanje telesne teže, saj podaljšajo občutek sitosti, z njihovo pomočjo pa v svoje telo absorbirate bistveno več bogatih hranljivih snovi iz hrane, ki jo uživate z njimi kot običajno.

Preberi več... →