Čudežne novice

Čudežne testenine priporoča: Gašper Grom, diplomirani dietetik, certificirani WFF in S.M.A.R.T. fitnes trener z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane in fitnes vadbe, ter nekdanji selektor slovenske fitnes reprezentance

Maxximalno smo navdušeni, da so Čudežne testenine postale del asortimana skrbno izbrane ponudbe trgovin Maxximum, po vsej Sloveniji, katerih lastnik je eden največjih fitnes in bodybuilding gurujev v Sloveniji.

Gašper Grom je z bogatim znanjem in izkušnjami skozi dve desetletji pomagal mnogim pri izgubi odvečnih kilogramov, oblikovanju telesa, izklesal pa je tudi številne fitness in bodybuilding tekmovalce, ki še danes žanjejo uspehe. Tudi sam je bil tekmovalec in selektor slovenske fitness reprezentance.

Je glavni nosilec prepoznavne krovne znamke MAXXIMUM, pod katero se združujejo slovenski portal www.maxximum.si, spletna trgovina www.maxximum-shop.si, MAXXIMUM trgovine po celi Sloveniji, poleg tega pa je glavni urednik revij o zdravem in aktivnem življenju Postani Fit in Maxx Fitness & Bodybuilding. Je tudi solastnik vadbenega centra MaxxFITNES.

Gašper nikoli ni sprejemal polovičarstva, zato pravi, da je njegov cilj dosežen šele takrat, ko nekdo sprejme zdrav življenjski slog kot del vsakdana.

Preberi več... →

Fitness kraljica Eva Pogačnik navdušena uporabnica Čudežnih testenin

V veliko čast nam je, da je nad Čudežnimi testeninami navdušena tudi Eva Pogačnik ki velja za alfa in omego v fitnesu in bodibildingu. Vsak, ki pluje v teh vodah, dobro pozna njeno ime. Eva je naša najboljša fitneserka, večkratna prvakinja na tekmovanjih v okviru različnih mednarodnih zvez, ena izmed najbolj iskanih osebnih trenerk in zagovornica zdravega načina življenja. 

 

Preberi več... →

ZDRAVO IZGUBLJANJE ODVEČNIH KILOGRAMOV

Z zamenjavo le enega obroka dnevno s Čudežnimi testeninami boste dvignili potreben vnost vlaknin in dramatično znižali skupni vnos kalorij.

Tudi do 2000 kalorij manj na teden!

Preberi več... →

VISOKA VSEBNOST VLAKNIN

ČUDEŽNE TESTENINE Imajo visoko vsebnost vlaknin, ki so sestavni del vsakega programa za izgubljanje telesne teže, saj podaljšajo občutek sitosti, z njihovo pomočjo pa v svoje telo absorbirate bistveno več bogatih hranljivih snovi iz hrane, ki jo uživate z njimi kot običajno.

Preberi več... →