Ambasadorji

Čudežne testenine priporoča:

GAŠPER GROM, diplomirani dietetik, certificirani WFF in S.M.A.R.T. fitnes trener z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane in fitnes vadbe, ter nekdanji selektor slovenske fitnes reprezentance.

 

Maxximalno smo navdušeni, da so Čudežne testenine del asortimana skrbno izbrane ponudbe trgovin Maxximum, po vsej Sloveniji, katerih lastnik je eden največjih fitnes in bodybuilding gurujev v Sloveniji.

Gašper Grom je z bogatim znanjem in izkušnjami skozi dve desetletji pomagal mnogim pri izgubi odvečnih kilogramov, oblikovanju telesa, izklesal pa je tudi številne fitness in bodybuilding tekmovalce, ki še danes žanjejo uspehe. Tudi sam je bil tekmovalec in selektor slovenske fitness reprezentance.

Je glavni nosilec prepoznavne krovne znamke MAXXIMUM, pod katero se združujejo slovenski portal www.maxximum.si, spletna trgovina www.maxximum-shop.si, MAXXIMUM trgovine po celi Sloveniji, poleg tega pa je glavni urednik revij o zdravem in aktivnem življenju Postani Fit in Maxx Fitness & Bodybuilding. Je tudi solastnik vadbenega centra MaxxFITNES.

Gašper nikoli ni sprejemal polovičarstva, zato pravi, da je njegov cilj dosežen šele takrat, ko nekdo sprejme zdrav življenjski slog kot del vsakdana.

ALEŠA KRŽE - AMBASADORKA ČUDEŽNIH TESTENIN


Fitnes entuziastka, tekmovalka in osebna trenerka, ki je pod svojo taktirko izklesala mnogo teles tudi znanih in vplivnih Slovencev ter mnogim spremenila prehranjevalne navade in vadbeni življenski slog. Alešo je poklicna pot ponesla v Avstralijo, Sydney, kjer vzgaja nove fitness prvake in že žanje uspehe. V njihov jedilnik vključuje prav Čudežne testenine. Je tudi ena glavnih pobudnic, da smo ta proizvod ponudili slovenskemu tržišču in ga približali širši publiki, na bolj jasen način, saj ni primeren le za športnike, temveč tudi za otroke, nosečnice, starejše, pa tudi diabetike, alergike, bolnike z boleznimi srca in ožilja, ter vse, ki si želijo postati vitalni in se zavedajo da je vlaganje v zdravje najboljša investicija.

OSEBNA TRENERKA MARTINA KODRUN O ČUDEŽNIH TESTENINAH:

»Tisti, ki me poznate, veste, da ne propagiram stvari, ki jih sama nisem probala oz. me niso prepričale. Zlasti to velja za prehrano, ker vem, da je ključna za zdravje in da imamo samo eno telo. Čudežne testenine so mi res top, so zdrave, polne vlaknin, ponujajo hitro pripravo, nešteto kombinacij, poleg tega pa še na enostaven način izrežeš par sto kcal iz dnevnega jedilnika.«
www.martinakodrun.si

 

MAJA DOBNIKAR - AMBASADORKA ČUDEŽNIH TESTENIN

Master treiner Freestyler vadbe za Slovenijo, mednarodna predstavnica za tujino ter trenerka Nirvana Fitnessa.

Maja je entuziastična športnica, ki slovi po svoji lepo izklesani ženski postavi. Šport jo spremlja skozi vse življenje, saj je kar 13 let posvetila napornim treningom in tekmovanjem v latinsko ameriških plesih. Poznamo jo tudi kot strastno tekačico, saj se udeležuje številnih vrst maratonov doma in v tujini, obožuje pa tudi adrenalinske športe. Maja veliko svojega časa posveti zdravi prehrani in z njo na vadbah seznanja tudi njene članice. Ker se zaveda koristi Čudežnih testenin, jih tudi sama vnaša v svoj vsakodnevni jedilnik. Za našo spletno trgovino cudeznetestenine.si, bo pripravila nekaj zdravih in hitrih receptov. Velike spremembe se začnejo z majhnimi koraki. Čudežne testenine lahko dobite tudi pri njej. Kontakt: maja.dobnikar@gmail.com (lokacija: Ljubljana)
ANJA B. BOJETÚ – AMBASADORKA ČUDEŽNIH TESTENIN
Mednarodno priznana učiteljica joge (Yoga Alliance RYT 200) in hipnoterapevtka.

Anja je vsestranska športnica, zagovornica zdravega načina življenja, bivša profesionalna plesalka latinsko ameriških plesov s črnim pasom iz karateja. Ljubi športno streljanje, naravo in je mednarodno priznana uciteljica joge ter hipnoterapevtka. Svoja znanja kitajske medicine in ajurvede je urila v Ameriki, Oregon Institute of Oriental Medicine ter diplomirala pri Tiffany Cruikshank (prava jogijska zvezda v USA) kot Yoga Alliance RYT 200.Pravi, da je telo naš tempelj, edino mesto v katerem bomo morali živeti celo naše življenje - in zato je pomenbno kakšni smo z njim. Anja bo na strani cudeznetestenine.si delila okusen in zdrav recept s Čudežnimi testeninami.
Čudežene testenine lahko dobite tudi pri njej (lokacija: Ljubljana)