Čudežne testenine priporoča: Gašper Grom, diplomirani dietetik, certificirani WFF in S.M.A.R.T. fitnes trener z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane in fitnes vadbe, ter nekdanji selektor slovenske fitnes reprezentance

Maxximalno smo navdušeni, da so Čudežne testenine postale del asortimana skrbno izbrane ponudbe trgovin Maxximum, po vsej Sloveniji, katerih lastnik je eden največjih fitnes in bodybuilding gurujev v Sloveniji.

Gašper Grom je z bogatim znanjem in izkušnjami skozi dve desetletji pomagal mnogim pri izgubi odvečnih kilogramov, oblikovanju telesa, izklesal pa je tudi številne fitness in bodybuilding tekmovalce, ki še danes žanjejo uspehe. Tudi sam je bil tekmovalec in selektor slovenske fitness reprezentance.

Je glavni nosilec prepoznavne krovne znamke MAXXIMUM, pod katero se združujejo slovenski portal www.maxximum.si, spletna trgovina www.maxximum-shop.si, MAXXIMUM trgovine po celi Sloveniji, poleg tega pa je glavni urednik revij o zdravem in aktivnem življenju Postani Fit in Maxx Fitness & Bodybuilding. Je tudi solastnik vadbenega centra MaxxFITNES.

Gašper nikoli ni sprejemal polovičarstva, zato pravi, da je njegov cilj dosežen šele takrat, ko nekdo sprejme zdrav življenjski slog kot del vsakdana.

slovenščina sl
.product-shop .groups-btn #product-add-to-cart, .product-shop .groups-btn .product-add-to-cart { display: none; }